24 Ağustos 2010 Salı

Karadağ - Montenegro Tatiline Nasıl Karar Verdik

Daha önceki Hırvatistan gezimizde bir günümüzü Karadağ 'a ayırmış ve doğal güzelliklerinden etkilenmiştik . Uygun fiyatlı uçak biletini bulduğumuzda ise başka bir yere gitmeyi aklımızdan bile geçirmeyerek uzun boylu insanların güzel ülkesini keşfetmeye karar verdik . Hırvatistan tatilinde araba kiralayarak ve sobe adı verilen pansiyonlar da kalarak yaptığımız kuzey turundaki tecrübemiz , Karadağ ' da hergün bir şehirde kalarak ülkenin bir çok yerini , şehrini gezmek konusunda bizi cesaretlendirmişti .

Tatilimizi Podgorica havaalanına indikten sonra doğudan batıya sahil şeridini araba ile turlamak ve kuzeyde yer alan ulusal parkları gezmek şeklinde planladık .

Oldukça maceralı geçen bir haftalık Karadağ turumuzu 6 farklı şehirde konaklayarak , 12 şehri gezerek , ikisi nehir , onyedisi deniz olmak üzere 19 farklı plajda yüzerek tamamladık .

Karadağ Montenegro tatilimizin tamamını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.

8 yorum:

  1. Merhaba tatilci,
    Güzel paylaşımınızla Karadağı tekrardan görmüş kadar oldum. Paylaşımınız için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  2. Gezi Paylaşım ;

    Bizde okudukça kendimizi tekrar orada hissediyoruz .

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir tatil yapıp çok güzel zaman geçirmişsiniz, çok da önemli bilgiler vermişsiniz... ben de bu ağustos ayında karadağ'a gitmeyi planlıyorum...

    YanıtlaSil
  4. Merhaba ;

    Karadağ tarihi ve doğal güzellikleriyle çok güzel bir ülke ve keşfedilecek bir çok bölgesiyle eşsiz bir tatil alternatifi sunuyor .

    İyi tatiller

    YanıtlaSil
  5. Teşekkürler... Ancak hala daha rent-a-car ve konaklama dahil buradan ayarlayıp sağlamcı gitmekle, "in uçaktan bak vaziyete koy bilmemnesine (çok afedersiniz) arasında gidip geliyorum... sağlamcı davranırsam peşin peşin 3 haftalık en az 2.500 tl ödeyeceğim (650 euro rent-a-car ve geri kalanı konaklama), öteki alternatif, podgorica'ya inip allah ne versin diye devam etmek... önerinizi alabilir miyim arkadaşlar?? sevgiler, saygılar
    altan

    YanıtlaSil
  6. Altan bey merhaba ;

    Tereddütte kaldığınız nokta önemli . Bizler full sezon olan Ağustos ayında uçak bileti ve batıdan doğuya sahil şeridine ve kuzeydeki milli parklara gitmek dışında programsız çıktığımız seyahatimizde araç kiralama yanısıra Petrovac ve Sutomore de yer bulma güçlüğüde yaşadık , kaldığımız diğer şehirlerde sorun olmadı .

    Tatilimiz bittiğinde yaşadığımız stresler güzel maceralar olarak akılda kalsada , stresten uzak kalayım diyorsanız sağlamcı alternatifi de seçebilirsiniz .

    Seçtiğiniz alternatif hangisi olursa olsun güzel bir ülkede tatil yapacağınızdan dolayı memnun kalacağınızı tahmin ediyoruz .

    YanıtlaSil
  7. Teşekkürler arkadaşlar;

    ben de sizin gibi yarı sağlamcı yarı kafa göz gitmeye karar verip ona göre yaptırdım rezervasyonlarımı... Ağustos sonu dönüşümde blog açmakla uğraşamam (uğraşamam derken bilmiyorum anlamında), ama size bol bol yazarım maceralarımı, siz de uygun görürseniz yayınlarsınız

    sağlıcakla

    altan

    YanıtlaSil
  8. Karadağda güzel bir tatil geçireceğinizi umuyor , dönüşünüzde hikayenizi merak ediyoruz .

    İyi tatiller

    YanıtlaSil